Följ oss!

Donatorer

 

dinvelo_125x125

DINVELO

Vi startade vår verksamhet under 2011, och har fram tills september 2013 sålt våra cyklar och tillbehör över nätet. September 2013 öppnade vi även vår fysiska butik ute på Ekerö! (Bryggavägen 121)

Vi säljer uteslutande produkter som vi själva kan stå för, och skulle kunna cykla på (eller har cyklat på / använt).

Patrik började sin cykelbana så sent som 2010, men har hunnit med de vanliga loppen i Sverige som Vikingarundan, Vätternrundan, Halvvättern, Siljan, Roslagsvåren, Carerra Vårklassiker, Stockholm Triathlon mfl. Men även varit i Norge och cyklat Viking Tour 2013, och samt varit på Korsika och cyklat (favorit-ön)
Cyklar cross, racer, och tempo och tvingas upp på MTB då och då. Brinner även för Fatbikes!
Kommer tävla i H30/Senior under 2014.

André har en längre erfarenhet av cyklar, har drivit cykelbutik från Holland under många år (Bikes4yourpassion) men är nu i Sverige. André har en lång lista fina lopp på meritlistan: Top 20 Viking Tour 2013, Top 6 Transalp, top 10 Tourforlife, slutfört totalt tre st Transalps och en Cape Epic.

Bor ni utanför Stockholm så kan vi självklart skicka produkter! Har bra avtal hos TNT och UPS!

MvH Patrik & André


 

mss_125x125

Vi är extremt glada och tacksamma för att Motala Segelsällskap har varit vänliga att bistå med sängplatser till oss under vätternrundan för ett förmånligt pris!
Kommer vara underbart att ha rullavstånd ner till start/mål!

Motala Segelsällskap bildades 1926 på Sandön utanför Motala, där ett gäng snipseglande ungdomar hade samlats. Syftet var att bilda en förening för att segla med den traditionella Vättersnipan, som seglades i två klasser, en- och tvåmastade snipor.

I borjan av 1930-talet inköptes det nuvarande klubbhuset i Råssnäs, som sedan dess har varit centralpunkten för MSS verksamhet. Snipseglandet avtog alltmer och i slutet av 1950-talet började man diskutera andra båttyper. Valet föll då alltmer på den populära OK-jollen. Med detta rycktes sällskapet verkligen igång på nytt, för att bli en mycket framgångsrik jollekappseglingsklubb. Under årens lopp har ett hundratal segeljollar amatörbyggts i sällskapets regi, det började med OK-jollar för att följas upp av Optimist och Mirrorjollar.

MSS har varit en populär arrangör av större seglingar tack vara den trevliga och fina anläggningen i Råssnäs, bland annat kan nämnas SM för Optimist, Flipper och Folkbåt. JSM för OK samt riksmästerskap för Mirrorjollen.


 

Sportful

 

Sportful finns för att skapa kläder och utrustning för uthållighets idrotts entusiast med bästa möjliga blandning av kvalitet, design och värde. Låter som en klyscha, men när det gäller Sportful så stämmer det hela vägen ut i fingerspetsarna.

Det som började som ett företag som började tillverka längdkläder för att de ansåg att det inte fanns några bra produkter på marknaden. Erbjuder idag samma cykelkläder att köpa i vilken butik som helst som Pro Tour Teamet Saxobank cyklar i. vilket annat klädmärke resonerar på samma sätt?

 

 


 

 

           sats                    

Grunden till SATS lades i Norge 1995 och konceptet har sedan vuxit till övriga nordiska länder genom förvärv av de marknadsledande aktörerna i Sverige och Finland.

Grunden  till SATS lades i Norge 1995 och konceptet har sedan vuxit till övriga  nordiska länder genom förvärv av de marknadsledande aktörerna i Sverige och Finland. I Sverige blev träningskedjan Sports Club en del  av SATS 1999.

SATS  är Nordens ledande träningsföretag med 108 helägda center. SATS finns i  ett trettiotal tätorter i Norge, Sverige och Finland.

Över 270 000 medlemmar runtom i Norden

SATS har över 270 000 medlemmar och närmare 13 miljoner besökare per år. Det gör SATS till den största aktören i Norden.

Drygt 220 000 gruppträningsklasser per år

På  SATS genomförs varje år sammanlagt 220 000 gruppträningsklasser och 100  000 individuella träningsinstruktioner som leds av SATS licensierade  instruktörer. Träningen som erbjuds är marknadens bredaste inom styrka  och kondition, utförd individuellt eller i grupp.

Cirka 4 500 medarbetare som älskar träning

SATS  omsätter drygt 1,6 miljarder SEK och har cirka 4 500 medarbetare,  motsvarande cirka 1000 heltidstjänster, på sina helägda center. SATS är  det näst största träningsföretaget i Europa, räknat i antalet  träningscenter.

Sedan  december 2006 ägs SATS av danska TryghedsGruppen smba till 100 procent.  TryghedsGruppen äger och utvecklar verksamheter till inom områdena  hälsa, trygghet och säkerhet i Norden. I Sverige äger TryghedsGruppen  även Previa, som är en ledande aktör inom företagshälsovård.

 

 


           Årstiderna                    

Vi är ett lantbruksföretag

Årstidernas idé är enkel: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.
Årstiderna är ett ekologiskt lantbruksföretag. Vi odlar mer än 50 olika sorters grönsaker på våra tre gårdar, som tillsammans utgör över 550 ha mark. Som lantbrukare är vi stolta över att kunna bevara en bred mångfald av ekologiska grönsaker i Norden.

Vi är det vi äter

På Årstiderna ser vi människan som en del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt.

Från jord till bord

Vår fokus är att skapa en direkt väg från bonden till kunden. Därför strävar vi efter att råvaran ska förarbetas så lite som möjligt, minimera transporterarna i största möjliga mån och för att man avsiktligt ska arbeta efter årstiderna. Vi vill visa respekt för naturen och för de som arbetar med den.

 


Rytter Telecom

Rytter Telecom

 

 


 

             Itello2       

Om Itello

När vi startade Itello i januari 2003 var det vanligaste alternativet i branschen att utveckla sina system själv. Vår organisation som idag består av 120 personer började med ett        tiotal medarbetare som delade samma vision – att förändra marknaden för administrativa system i försäkringsbranschen.

Vi har lyckats få stora delar av branschen att förstå fördelarna med branschgemensamma lösningar i ett system, som sedan kan konfigureras efter kundernas behov. För oss på Itello är det helt avgörande att kunderna får vad de förväntar sig av oss – vattentäta system med stor produktbredd och ett långsiktigt ansvar

 


 

     Catella2 

Om Catella

Catella är en koncern som erbjuder; Kvalificerade finansiella rådgivningstjänster inom Corporate Finance där transaktionsrådgivning inom fastighetssektorn utgör merparten av verksamheten. Specialiserade finansiella tjänster inom fond-och förmögenhetsförvaltning samt kort- och betalningstjänster. Catella finns i 12 länder och har ca 450 anställda.